IMG_6559  IMG_8367 IMG_8358 IMG_8368 IMG_8376  IMG_8399

Den 27 april år 2018 var nästan hela skolan på Fair Play för att hoppa hopprep. Lågstadiet började, sedan åk 4-5 och till sist åk 6-7. Vi hoppade med fyra superduktiga tjejer som går på högstadiet i Vellinge kommun. De kom från Kämpinge.

Först blev vi indelade i fyra grupper. Vi fick vi springa igenom hopprepet och sedan blev vi fler och fler som skulle göra det samtidigt. Efter en stund skulle man hoppa igenom hopprepet på samma sätt som innan, alltså först en, sedan två, och så vidare. Sedan delades tjejer och killar upp på varsin sida. Där fick vi testa olika metoder, som att hoppa dubbelhopp och krysshopp. Sedan fick man vara två och två, och gjorde en tävling genom att hoppa med ett hopprep tillsammans. Det lag som hoppade längst vann. Alltså blev det ett vinnande lag på båda sidorna.

Efter att vi hade hoppat samlades alla på en sida för att titta på de duktiga tjejerna som hoppade sitt tävlingsprogram. De var verkligen superduktiga! Efter att vi hade varit där var det nog betydligt fler som hoppade hopprep på rasten.

Karin

IMG_6565

IMG_8392