Eira var en av dom nya 4:orna i år, hon har nu gått i mellanstadiet i snart en termin. Jag tänkte intervjua henne om det. Är det det några stora förändringar? Är det något som är bättre eller sämre med mellanstadiet än lågstadiet? Jag har precis visat henne in i biblioteksrummet där vi nu ska hålla vår intervju. Jag har precis hälsat henne välkommen och det är dags att starta intervjun.
Du har nu gått i mellanstadiet i snart en termin, hur känns det?
* Det känns väldigt roligt och ganska spännande.
Vad är det som är spännande?
* Att få nya böcker och uppleva nya saker.
När man börjar mellanstadiet så börjar man i en annan klass, var det något du var orolig för?
* Nej, men jag var orolig för att komma i samma klass som någon taskig. Men det gick bra
Känner du att det är några stora förändringar mellan lågstadiet och mellanstadiet, isåfall vad?
* Jag tycker inte att det är så stora ändringar bara att man får ha nya lektioner och nya klasser.intervju 2