Av:Yonah,MerkuriusUnknown

Vad spelet handlar om?
Club penguin går nog ut på att skaffa vänner och göra roliga grejer. Jag älskar club penguin.

Club penguin är ett spel där du gör din egen pingvin. Du kommer på ett namn som din pingvin ska ha. Därefter så kommer du på ett lösenord. Sen skriver du in din emailadress. När du har skrivit in din emailadress så kommer det en skylt där det står tryck på vattenmelonen. Det måste du göra för att spelet ska kunna veta att du inte är en robot eller något annat. Sedan så trycker du på log in. Därefter kommer det fram en gubbe som berättar lite om spelet. Det kommer fram ett utropstecken, om du trycker på det kommer det fram bilder som vad som kan hända. Tex om du går till pet shop så får du en hatt eller en tröja.

Saker du kan göra
Det finns ett tempel som jag brukar gå till och köra ett litet spel. Där du ska få 3 olika element på dina kort eller 3 olika färger, eller 3 av samma element.

En annan sak jag brukar göra, det är att surfa. När du surfar så styr du med musen. Du får mer fart genom att styra musen upp och ner. Sen så kan du trixa genom att använda dina piltangenter.
Du får coins för att surfa.

Jag gillar också att laga pizza. När du lagar pizza så kommer det en instruktion som visar vad det är för pizza du ska göra. Instruktionen visar bara pizzor som har ingredienser som finns att använda. Du får också coins av att laga pizza. Coins är pengar.

Det är mest det jag brukar göra. Men det finns massor med andra saker du kan göra. Om du trycker på en map som du får i början så kommer det fram en karta över hela din by. Din by ser ut så här. Om du trycker på games som du kan se på bilden så kommer det fram en massa spel du kan spela.
Bildresultat för club penguin map

Det finns shoppingcenter, där du kan köpa husdjur, kläder och saker du kan ha i din igloo. Det är också så att om du är i lekparken eller något annat chatrum, kan du skapa snöbollskrig. Om du vill det så kan du skriva det i chatten. Sedan trycker du på T. Då kommer det en liten ring som gör att du siktar. Sedan trycker du då kastar din pingvin en snöboll där du har din ring.
Husdjur
Visa husdjur kan se ut så här Bildresultat för club penguin petsimages-3

Ditt eller dina husdjur kan ibland
hitta skatter som gör att du får coins. Du kan mata dina husdjur och ta hand om dem. När du har köpt ditt husdjur ska du döpa det till något. Mitt husdjur heter Mister Cool men ni får döpa era djur till vad ni vill. Det finns ett ställe där du kan göra egen musik. Därefter röstar alla som är där vilken musik de tycker är bäst. Den musik som får flest röster spelas upp på två högtalare.

V.I.P
Man kan bli V.I.P på Club Penguin. Om du blir V.I.P kan du köpa V.I.P saker och V.I.P husdjur. Om du ska bli V.I.P så ska jag bara berätta att det kostar riktiga pengar.
Chat
Om du vill chatta i ett rum så finns det en liten bild på en pratbubbla längst ner. Där är det så att om du trycker på det så kommer det fram ord du kan säga. Det finns också emojisar.

Bått
Club Penguin har en bått installerad. Båtten gör att om du svär eller gör något dumt så blir du bannad från spelet.Om du blir bannad så får du inte spela Club Penguin mer. Du kan inte säga slut för det är ett fult ord på engelska. Du kan också bli bannad om du hackar någon eller något.
En sak jag glömde berätta är att man kan bli spion.images-2
Yonah!

images-2