Youtube har en tradition att göra en återblick i slutet på varje år. De lägger ihop en video som är menat att ha med de mest relevanta youtuberna. Men det händer ofta att youtube utesluter vissa youtubers. Denna recension är typ bara negativ. Med det sagt så börjar vi.

De flesta youtubers, i de första 35 sekunderna, är ganska irrelevanta. Sedan får vi se Liza Koshy, som när Youtube Rewind kom ut, inte hade laddat upp på åtta månader. Efter en minut får vi se Big Shaq som laddade upp sin populäraste låt 2017. Vi får senare se tre irrelevanta youtubers som utför ett “experiment” när de smälter läppstift. Sedan tar de upp EDM artisten Marshmello som redan har varit i Youtube Rewind 2017. Sedan blir det dans i en halv evighet. Nu kommer en viktig del då det är massa animatörer som dansar. En av dessa animatörer, JaidenAnimations, ritade i bakgrunden Pewdiepies brofist. Sedan pratar de lite dramatiskt om bra människor. Typ halva delen är inte ens på engelska.

Nu säger en tjej att de ska läsa kommentarerna men när man kollar på kommentarerna på denna video tar det tid att hitta något positivt. Det var i princip allt intressant.

Jag ger detta årets rewind 2 / 10.

Oscar Wemme